Καλώς ήλθατε στο Κ.Π.Ε. Ανωγείων

Ονόματα συμμετεχόντων εκπαιδευτικών Τριήμερου Σεμιναρίου Δικτύου, 11-12-13 Μαΐου 2018


Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε τα ονόματα των εκπαιδευτικών, Τακτικών και Αναπληρωματικών, που πρόκειται να το παρακολουθήσουν το Τριήμερο Σεμινάριο Δικτύου με τίτλο: «Ψηλαφώντας τη μνήμη της γης μέσα από τη γεωποικιλότητα, τα Γεωπάρκα και τις ανθρωπογενείς δραστηριότητες».

Attachments:
ΑρχείοΜέγεθος Αρχείου
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (Onomata_ekpkwn_seminario_diktyou.pdf)Onomata_ekpkwn_seminario_diktyou.pdf461 Kb
 

Πρόσκληση συμμετοχής εκπαιδευτικών στο τριήμερο Ιδρυτικό Επιμορφωτικό Σεμινάριο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Π.Ε. του ΚΠΕ Ανωγείων «Ψηλαφώντας τη μνήμη της γης μέσα από τη γεωποικιλότητα, τα Γεωπάρκα και τις ανθρωπογενείς δραστηριότητες»


Το ΚΠΕ Ανωγείων, ύστερα από την υπ’ αριθμ. 19920/Δ2/6/2/2018 εγκριτική απόφαση του ΥΠ.Π.Ε.Θ. για την ίδρυση του Εθνικού Θεματικού Δικτύου του ΚΠΕ Ανωγείων, διοργανώνει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ανωγείων και το ΑΚΟΜΜ, τριήμερο Ιδρυτικό Επιμορφωτικό Σεμινάριο για το Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Π.Ε. του ΚΠΕ Ανωγείων με θέμα:

«Ψηλαφώντας τη μνήμη της γης μέσα από τη γεωποικιλότητα, τα Γεωπάρκα και τις ανθρωπογενείς δραστηριότητες».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Mαίου, το Σάββατο 12 Μαίου  και την Κυριακή 13 Μαίου 2018 στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Ανωγείων και στην ευρύτερη περιοχή του Γεωπάρκου του Ψηλορείτη.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλουν στους Υπευθύνους Σχολικών δραστηριοτήτων των Διευθύνσεών τους, μέχρι την Τετάρτη  28 Μαρτίου 2018.

Οι Υπεύθυνοι Σχολικών δραστηριοτήτων παρακαλούνται να αποστείλουν  τις αιτήσεις (ονόματα εκπαιδευτικών με σειρά προτεραιότητας) το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 ηλεκτρονικά στο ΚΠΕ Ανωγείων Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο fax 28340-31791.

Οι αιτήσεις από τα συνεργαζόμενα ΚΠΕ και τους Υπευθύνους σχολικών Δραστηριοτήτων θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά απευθείας στο ΚΠΕ Ανωγείων Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο fax 28340-31791 μέχρι την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018.

Attachments:
ΑρχείοΜέγεθος Αρχείου
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (Aitisi_ekpkou.pdf)Aitisi_ekpkou.pdf349 Kb
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (Aitisi_melwn_KPE.pdf)Aitisi_melwn_KPE.pdf341 Kb
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (Aitisi_Ypeuth_Sxol_Drast.pdf)Aitisi_Ypeuth_Sxol_Drast.pdf341 Kb
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (Prokiriksi_seminariou_Diktyou_Gewparkwn.pdf)Prokiriksi_seminariou_Diktyou_Gewparkwn.pdf479 Kb
 

«Έγκριση εκπ/κών επισκέψεων στο ΚΠΕ Ανωγείων περιόδου Ιανουαρίου-Ιουνίου 2018»

Έγκριση εκπ/κών επισκέψεων σχολικών ομάδων Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπ/σης, στο ΚΠΕ Ανωγείων, κατά τη περίοδο από Ιανουάριο 2018 έως Ιούνιο 2018, στο πλαίσιο του έργου «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) - Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», άξονας προτεραιότητας 6, στις περιφέρειες ΜΕΤ, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά από αίτημα των σχολείων και με την σύμφωνη γνώμη των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Attachments:
ΑρχείοΜέγεθος Αρχείου
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (Egkrisi_episkepsewn_Ianouarios-Iounios_2018.pdf)Egkrisi_episkepsewn_Ianouarios-Iounios_2018.pdf408 Kb
   

«Έγκριση Εθνικού Θεματικού Δικτύου του ΚΠΕ Ανωγείων με τίτλο: Ψηλαφώντας τη μνήμη της γης μέσα από τη γεωποικιλότητα, τα Γεωπάρκα και τις ανθρωπογενείς δραστηριότητες»

Το Κ.Π.Ε Ανωγείων σε συνεργασία με το Γεωπάρκο του Ψηλορείτη, προβαίνει στην ίδρυση Εθνικού θεματικού Δικτύου σχετικά με την γεωποικιλότητα και τις ανθρωπογενείς δραστηριότητες με τίτλο: «Ψηλαφώντας τη μνήμη της γης μέσα από τη γεωποικιλότητα, τα Γεωπάρκα και τις ανθρωπογενείς δραστηριότητες»

Attachments:
ΑρχείοΜέγεθος Αρχείου
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (Egkrish_ethnikou_Diktyou_Gewparka.pdf)Egkrish_ethnikou_Diktyou_Gewparka.pdf715 Kb
 

«Πρόσκληση για κατάθεση προσφορών σχετικά με την προμήθεια δεκατιανού γεύματος για μαθητές και εκπαιδευτικούς και καφέ - μπουφέ - γεύμα»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανωγείων, ζητά κατάθεση προσφορών για την προμήθεια δεκατιανού και γεύματος για μαθητές και εκπαιδευτικούς που θα υλοποιήσουν εγκεκριμένα, μονοήμερα ή διήμερα, εκπαιδευτικά προγράμματα του Κ.Π.Ε. Ανωγείων στο διάστημα 12/02/2018 έως και 31/08/2018. Επίσης, για καφέ-μπουφέ εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν σε εγκεκριμένα σεμινάρια ή ημερίδες που θα υλοποιήσει το ΚΠΕ στο ίδιο διάστημα.

Η τελική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών είναι η 28/02/2018.

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Το παρόν υλοποιείται στο πλαίσιο του Έργου "ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ) - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ", μέσω του Επιχειρησιακού προγράμματος "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση" με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

© 2008 Κ.Π.Ε. Ανωγείων. All rights reserved.
designed and hosted by DESIGNET