Καλώς ήλθατε στο Κ.Π.Ε. Ανωγείων

«Έγκριση Εθνικού Θεματικού Δικτύου του ΚΠΕ Ανωγείων με τίτλο: Ψηλαφώντας τη μνήμη της γης μέσα από τη γεωποικιλότητα, τα Γεωπάρκα και τις ανθρωπογενείς δραστηριότητες»

Το Κ.Π.Ε Ανωγείων σε συνεργασία με το Γεωπάρκο του Ψηλορείτη, προβαίνει στην ίδρυση Εθνικού θεματικού Δικτύου σχετικά με την γεωποικιλότητα και τις ανθρωπογενείς δραστηριότητες με τίτλο: «Ψηλαφώντας τη μνήμη της γης μέσα από τη γεωποικιλότητα, τα Γεωπάρκα και τις ανθρωπογενείς δραστηριότητες»

Attachments:
ΑρχείοΜέγεθος Αρχείου
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (Egkrish_ethnikou_Diktyou_Gewparka.pdf)Egkrish_ethnikou_Diktyou_Gewparka.pdf715 Kb
 

«Πρόσκληση για κατάθεση προσφορών σχετικά με την προμήθεια δεκατιανού γεύματος για μαθητές και εκπαιδευτικούς και καφέ - μπουφέ - γεύμα»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανωγείων, ζητά κατάθεση προσφορών για την προμήθεια δεκατιανού και γεύματος για μαθητές και εκπαιδευτικούς που θα υλοποιήσουν εγκεκριμένα, μονοήμερα ή διήμερα, εκπαιδευτικά προγράμματα του Κ.Π.Ε. Ανωγείων στο διάστημα 12/02/2018 έως και 31/08/2018. Επίσης, για καφέ-μπουφέ εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν σε εγκεκριμένα σεμινάρια ή ημερίδες που θα υλοποιήσει το ΚΠΕ στο ίδιο διάστημα.

Η τελική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών είναι η 28/02/2018.

 

«Πρόσκληση για κατάθεση προσφορών σχετικά με την διαμονή μαθητών και εκπαιδευτικών κατά τη διάρκεια διήμερων προγραμμάτων, και σε εγκεκριμένα σεμινάρια του Κ.Π.Ε. Ανωγείων»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανωγείων, ζητά κατάθεση προσφορών για τη διαμονή των μαθητών, κατά τη διάρκεια διήμερων προγραμμάτων, και των εκπαιδευτικών, που θα συμμετάσχουν σε εγκεκριμένα σεμινάρια του Κ.Π.Ε. Ανωγείων στο διάστημα 12/02/2018 έως και 31/08/2018.

Η τελική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών είναι η 28/02/2018.

Attachments:
ΑρχείοΜέγεθος Αρχείου
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (Entypo_prosforas_diamonis_2018.pdf)Entypo_prosforas_diamonis_2018.pdf324 Kb
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (Prosklisi_endiaferontos_diamoni_2018.pdf)Prosklisi_endiaferontos_diamoni_2018.pdf315 Kb
   

«Αίτημα έγκρισης του προγραμματισμού επισκέψεων εκπαιδευτικών με τις περιβαλλοντικές σχολικές ομάδες Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης σε Προγράμματα Π.Ε. του ΚΠΕ Ανωγείων για το σχολικό έτος 2017-18»

Στο έγγραφο που επισυνάπτεται, μπορείτε να δείτε τον αναλυτικό προγραμματισμό επισκέψεων των εκπαιδευτικών με τις περιβαλλοντικές σχολικές ομάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης σε Προγράμματα Π.Ε. του ΚΠΕ Ανωγείων για το σχολικό έτος 2017-2018.

Attachments:
ΑρχείοΜέγεθος Αρχείου
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (Aitima_egkrishs_Episkepsewn_2017-2018.pdf)Aitima_egkrishs_Episkepsewn_2017-2018.pdf242 Kb
 

«Παρουσιάσεις - Εργαστήρια από το Εισαγωγικό Σεμινάριο για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση του ΚΠΕ Ανωγείων»

Οι παρουσιάσεις και τα εργαστήρια από το εισαγωγικό σεμινάριο Ά Επιπέδου που πραγματοποιήθηκε στα Ανώγεια στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2017 με θέμα «Είμαστε… ό,τι Τρώμε: διατροφικές συνήθειες και περιβάλλον», είναι στη διάθεση του κοινού.

Δείτε τις παρουσιάσεις παρακάτω:

Μεθοδολογικές Προσεγγίσεις και Τεχνικές στην Υλοποίηση Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Χρόνη Βαρβάρα)

«Πιλοτικό Πρόγραμμα "Πρότυπο Σχολικό Κυλικείο» (Παπαδάκης Αντώνης)

Πώς να είμαστε Υπεύθυνοι Καταναλωτές (Πίτερης Χαράλαμπος)

Παρουσίαση Περιφερειακού Δικτύου ΚΠΕ Ιεράπετρας - Νεάπολης (Π.Ο. ΚΠΕ Ιεράπετρας)

Βιωματικό Εργαστήριο, Σχεδιασμός και Στάδια Προγράμματος (Στεφανάτου Εύα)

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Το παρόν υλοποιείται στο πλαίσιο του Έργου "ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ) - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ", μέσω του Επιχειρησιακού προγράμματος "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση" με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

© 2008 Κ.Π.Ε. Ανωγείων. All rights reserved.
designed and hosted by DESIGNET